Isabelle Ringnes i Equality Check og Kaj-Martin Georgsen i CARE delte 21. mai ut Diversity Day Award.

Dette er vinnerne av årets Diversity Day Award

Etter 11 000 tilbakemeldinger fra ansatte på inkludering og like muligheter er dette virksomhetene som topper mangfoldsoversikten til Equality Check.


Under 50 ansatte - Topp 3

  1. Transcendent group
  2. Fotoware
  3. Ignite Procurement

100 til 450 ansatte - Topp 3

  1. Sysco
  2. Capra consulting
  3. Netlight

Mer enn 450 ansatte - Topp 3

  1. Visma Enterprise
  2. Finn.no
  3. Accenture

Fredag 21. mai, på den internasjonale mangfoldsdagen feiret CARE Equality Check og CARE Norge virksomheter som er aller best på likestilling og mangfold.

– Det er inspirerende å se at så mange norske virksomheter engasjerer seg mer i mangfold og inkludering. De virksomhetene som vil lykkes i fremtiden er de som er dedikert til at alle har like muligheter for å trives og lykkes på arbeidsplassen, sier Isabelle Ringnes i Equality Check.

Hun understreker at dagens arbeidsstokk er opptatt av like muligheter, fremtidspotensiale og balansen mellom arbeid og fritid, og syns det er ekstra gøy at det er de ansatte selv som har gitt sin ærlige tilbakemelding på hvordan det er å jobbe i disse bedriftene.

Diversity Day Award er et samarbeid mellom CARE Norge og Equality Check og ble for første gang delt ut på fredag. Målet er at det skal bli en årlig begivenhet. For CARE, som er en internasjonal kvinne- og bistandsorganisasjon er det viktig å være en pådriver for likestilling også i norsk næringsliv.

– Virksomheter som er gode på mangfold og inkludering her hjemme, blir også gode på dette lenger ute i verdikjeden. Likestilling og mangfold er en fantastisk ressurs: Ikke bare er det bra for enkeltmennesker, det gjør også samfunn mer kreative og klare for endringer. Og det er lønnsomt, sier generalsekretær i CARE Norge, Kaj-Martin Georgsen.

Se hele prisutdelingen her.

Dette sier vinnerne:

Dagfinn Ringås, CEO for SYSCO
– Denne prisen er det ekstra stas å få fordi den gis utelukkende basert på ansattes egne meninger om hvordan det er å jobbe et sted – og folkene våre har frivillig gitt sine tilbakemeldinger. Med over 20 forskjellige nasjonaliteter, bred variasjon i alder, bakgrunn, religion osv – gjør det meg veldig stolt og glad at vi kommer ut som best i klassen. Dette er et signal om at vi gjør noe rett, at våre tiltak- og vårt sterke ønske om å gjøre SYSCO til et godt sted å jobbe for absolutt alle fungerer.

Carsten Maartmann-Moe, Adm. Dir. for Transcendent Group Norge
– Vi er overlykkelige for å bli anerkjent for mangfold og inkludering! Dette er temaer som både er viktige for alle i selskapet og strategiske mål for oss. Våre verdier og medarbeidere har skapt et selskap der stor individuell frihet og flat struktur skaper optimale vekstforhold for mangfold. For oss er det åpenbart at det å ha kollegaer med variert bakgrunn beriker hverdagen, øker kreativiteten og gjør at vi trygt kan si at våre kunder møter de beste konsulentene hos oss. Vi er ikke ferdige med jobben, men tar dette som et klart signal på at vi beveger oss i riktig retning.

Leif Arne Brandsaeter, Adm. Dir i Visma Enterprise AS
– For Visma Enterprise AS er mangfold og inkludering helt naturlig. Det er grunnverdi vi har hos oss... som sitter i ryggmargen vår. Mangfold og inkludering har også vist seg å være meget lønnsomt. Vi har de siste 4 årene tredoblet omsetningen og firedoblet lønnsomheten. I dag er vi det største og mest lønnsomme Norske IT-selskapet. Å vinne denne prisen er en fantastisk annerkjennelse til alle våre ansatte og kunder. Takk.

Pressekontakt

Susanne Lende

Isabelle Ringnes

Bilder:

Portrettbilde av Lars Brandsaeter
Portrett av Dagfinn Ringås
Portrettbilde av Carsten Maartmann-moe
Artikkelbilde