Personvern

CARE oppbevarer og behandler personopplysninger i forbindelse med gaver, slik at vi kan oppfylle lovpålagte bestemmelser, og slik at vi kan nå ut til deg med relevant kommunikasjon om det du støtter og gi deg mulighet til å fortsette å støtte arbeidet.

Slik behandler vi dine personopplysninger

  • Vi behandler opplysninger om deg strengt konfidensielt.
  • Opplysninger som kan lagres er navn, adresse, telefon, epostadresse, fødselsdag, personnummer, kjønn, samtykker, reservasjoner, og din respons på kampanjer vi sender ut (gaver).
  • Vi utleverer ikke dine personopplysninger til andre, med unntak av lovpålagt innrapportering av skattefradrag til Skattedirektoratet.
  • Opplysningene lagres i vår giverdatabase Cornerstone levert av selskapet Kommunion.
  • Vi sletter unødvendige opplysninger når vi ikke lenger trenger å oppbevare dem.
  • Vi beholder dine persondata inntil tre år etter siste gave er gitt. Deretter fjerner vi persondata fra systemene våre hvis det ikke er innhentet samtykke for videre kommunikasjon.
  • Det er frivillig å gi fra seg personopplysninger. Du kan få innsyn i hvilke opplysninger som er registrert om deg på Min Side eller ved å gjøre en henvendelse til CARE direkte.
  • Du har rett til såkalt dataportabilitet og å be om at personopplysningene dine overføres til deg eller til en valgt virksomhet i et strukturert, alminnelig anvendt og maskinlesbart format.

Feil, endringer eller spørsmål?

Du må gjerne kontakte oss på telefon 22 99 26 00 eller på e-post care@care.no dersom du vil rette feil i navn og adresse, vil endre type eller antall henvendelser, be om å bli slettet eller inngå faste giveravtaler. Du kan også få oversikt over dine gaver og endre ditt giverforhold på Min Side.

Rettslig grunnlag for behandling er regulert gjennom EUs personvernforordning artikkel 6, punkt 1a, 1b og punkt 1f

Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert 7. september 2020.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Når du besøker care.no registrerer vi anonymiserte opplysninger om din aktivitet på våre nettsider. Anonymiserte opplysninger vil si opplysninger som ikke kan spores tilbake til deg som person.

Vi benytter informasjon innhentet gjennom bruk av informasjonskapsler til markedsføring og analyser for forbedring av brukeropplevelsen.

Nedenfor finner du informasjon om CAREs bruk av informasjonskapsler.

Google (Analytics, Tag)

Google Analytics og Google Tag brukes på care.no for å se på trafikk-data – hvilke sider er mest besøkt, hvor lang tid bruker besøkende på hver side, hvor lenge hele besøket varer og andre relevante data om hvordan publikum bruker nettsidene våre - samt hendelser som registrering av faste givere og enkeltgaver. Informasjonen som hentes inn bruker vi til forbedring av brukervennlighet/innhold, og til markedsføring og annonsering basert på din brukeradferd (remarketing).

Meta (Facebook)

En Meta-pixel er en plug-in eller en programvare som ligger på vårt nettsted og som samler informasjon til Facebook. Pixelen samler informasjon fra informasjonskapslene (cookies) som ligger i din nettleser, og sender dette tilbake til Facebook, hvor informasjonen blir samlet sammen med data fra din Facebookprofil. Informasjon som samles kan være knyttet til din brukeratferd (demografiske data som alder, kjønn, interesser) eller handlinger du utfører som klikk på lenker. Informasjonen er kun tilgjengelig på et anonymisert og aggregert nivå. Informasjonen brukes til analyseformål, målrettet annonsering basert på din brukeratferd (retargeting), samt til å identifisere målgrupper for annonsering som har en profil som er lik din og derfor har en potensiell mulighet for å ha et likt handlingsmønster eller behov.

Hotjar

Vi bruker Hotjar for å analysere bruksmønstre på nettsidene våre. Dette innebærer blant annet opptak av noen økter.

Les mer om Hotjar sin personvernerklæring her