Personvern

CARE oppbevarer og behandler personopplysninger i forbindelse med gaver, slik at vi kan oppfylle lovpålagte bestemmelser, og slik at vi kan nå ut til deg med relevant kommunikasjon om det du støtter og gi deg mulighet til å fortsette å støtte arbeidet.

Slik behandler vi dine personopplysninger

  • Vi behandler opplysninger om deg strengt konfidensielt.
  • Opplysninger som kan lagres er navn, adresse, telefon, epostadresse, fødselsdag, personnummer, kjønn, samtykker, reservasjoner, og din respons på kampanjer vi sender ut (gaver).
  • Vi utleverer ikke dine personopplysninger til andre, med unntak av lovpålagt innrapportering av skattefradrag til Skattedirektoratet.
  • Opplysningene lagres i vår giverdatabase Cornerstone levert av selskapet Kommunion.
  • Vi sletter unødvendige opplysninger når vi ikke lenger trenger å oppbevare dem.
  • Vi beholder dine persondata inntil tre år etter siste gave er gitt. Deretter fjerner vi persondata fra systemene våre hvis det ikke er innhentet samtykke for videre kommunikasjon.
  • Det er frivillig å gi fra seg personopplysninger. Du kan få innsyn i hvilke opplysninger som er registrert om deg på Min Side eller ved å gjøre en henvendelse til CARE direkte.
  • Du har rett til såkalt dataportabilitet og å be om at personopplysningene dine overføres til deg eller til en valgt virksomhet i et strukturert, alminnelig anvendt og maskinlesbart format.

Feil, endringer eller spørsmål?

Du må gjerne kontakte oss på telefon 22 99 26 00 eller på e-post care@care.no dersom du vil rette feil i navn og adresse, vil endre type eller antall henvendelser, be om å bli slettet eller inngå faste giveravtaler. Du kan også få oversikt over dine gaver og endre ditt giverforhold på Min Side.

Rettslig grunnlag for behandling er regulert gjennom EUs personvernforordning artikkel 6, punkt 1a, 1b og punkt 1f

Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert 7. september 2020.

Google Analytics

CARE benytter Google Analytics til å måle og analysere besøksstatistikk på nettsiden vår. Informasjonen bruker vi for å videreutvikle innhold, funksjonalitet og forbedre brukeropplevelsen. Det samles ikke inn opplysninger som identifiserer deg som bruker.

Facebook

Gjennom Facebooks annonseplattform og tilhørende informasjonskapsel, innhentes data om hvilke sider besøkende har sett på vårt nettsted, registrering av faste givere og enkeltgaver, hvordan brukere responderer på innlegg, sponset innhold og annonsering fra CARE Norge på Facebook. Dette vil for eksempel være informasjon om klikk på en annonse, visning av en video samt om man eventuelt blir giver som resultat av en Facebook-annonse. Dataen benyttes til å tilpasse og målrette relevant annonsering.

Hotjar

Vi bruker Hotjar for å analysere bruksmønstre på nettsidene våre. Dette innebærer blant annet opptak av noen økter.

Les mer om Hotjar sin personvernerklæring her