Vilkår

På denne siden finner du våre vilkår og retningslinjer for fastgiveravtaler inngått på våre nettsider.

Betaling

Gjelder faste trekk per AvtaleGiro og Vipps.

Trekk gjennomføres én gang per måned. Standard trekkdato ved påmelding via nettsiden er 15. i måneden. For påmeldte gjennom møte med promotør er trekkdato satt til 20. i måneden. Trekkdato kan endres til henholdsvis 15, 20. eller 25. i måneden på forespørsel til organisasjonen. Det trekkes aldri annet enn avtalt sum.

Fastgiverforhold per AvtaleGiro er tilgjengelig i givers nettbank, og trekkes fra ønsket bankkonto. Fastgiver per Vipps er tilgjengelige i app eller nettside, og trekkes fra ønsket bankkort eller -konto.

Slik holder du deg oppdatert

Som fast giver vil du få tilsendt nyhetsbrev om arbeidet du er med på å støtte. Normalt går det ut et nyhetsbrev i måneden, men i de første tre månedene vil du motta to nyhetsbrev i måneden. Om du ikke ønsker nyheter på e-post kan du avbestille ved å trykke på avbestillingslenken i bunnen av nyhetsbrevet. Har du ikke mottatt e-post? Sjekk om det ligger i spamfilteret eller gi oss beskjed ved å sende en e-post til care@care.no.

Vi anbefaler i tillegg at du følger oss på Facebook eller Instagram. Disse sidene oppdateres hyppig med aktuelt stoff fra CAREs verden.

Oppsigelse av avtalen

Send e-post til care@care.no eller ring oss på tlf: 22 99 26 00 hverdager mellom kl. 09-15 om du ønsker å si opp giveravtalen. E-posten bør inkludere navn, adresse og telefonnummer på giver som ønsker å avslutte giverforholdet.

Merk at det som hovedregel ikke er mulig å angre på allerede gjennomførte betalinger. Siste donasjon kan imidlertid krediteres om det ligger særskilte forhold til grunn for dette. Ta i så fall kontakt med CARE.

Skattefradrag

Alle som har gitt 500 kroner eller mer til CARE i løpet av et skatteår kan få skattefradrag for gaven(e). Det maksimale inntektsfradraget man kan få for gaver til frivillige organisasjoner bestemmes av Regjeringen og dette kan endre seg fra år til år.

For å få skattefradrag må vi ha fødselsnummeret ditt (11 siffer). Dine gaver vil da bli automatisk bli innberettet til skattemyndighetene. CARE innhenter fødselsnummer direkte fra Folkeregisteret på alle identifiserbare gaver. Du kan også kontakte oss på telefon 22 99 26 00 eller benytte skjemaet her for å registrere ditt fødselsnummer.