Bli næringslivspartner

Et samarbeid med CARE viser at dere tar et tydelig bærekraftsansvar.

Sammen med næringslivet skaper vi resultater: Vi jobber sammen for å skape et mer inkluderende arbeidsliv her i Norge, og i verdikjeden, og det gir CARE muligheten til å nå enda flere i vårt arbeid for fattige jenter og kvinner.

For mer informasjon kan du lese videre, eller ta kontakt med vår næringslivsansvarlig, Ingrid Fuglår, på tlf 468 34 469 eller ingrid.fuglar@care.no.

Fem gode grunner til å bli CARE næringslivspartner

1. Bli en forkjemper for kvinners rettigheter, i Norge og internasjonalt

Ved å inngå et samarbeid med CARE er dere med og kjemper en veldig viktig kamp. Kampen om jenters og kvinners rettigheter og muligheter til å skape sin egen fremtid, for seg og sine familier. Bruk samarbeidet til å bli enda bedre på deres likestillings- og mangfoldsinitiativ. Vi har flere tips, råd og verktøy som dere kan ta i bruk for å gjøre deres arbeidsplass mer inkluderende.

2. Godt omdømme og ekstern synlighet

Ta et tydelig standpunkt for en mer bærekraftig og likestilt verden, og skap engasjement for dette arbeidet eksternt. Vi utvikler gjerne egne konsepter og kampanjer sammen med dere. Nå ut til hjertene og hjernene til deres interessenter.

3. Bygg intern stolthet og tiltrekk ettertraktede talenter

Ansatte har større forventninger enn før til at arbeidsgivere tar sosialt ansvar utover minimumskravet. Et samarbeid med CARE bidrar til intern stolthet og motivasjon, og er en pådriver for mangfold og likestilling. Vi tror på å engasjere ansatte for å skape best mulig effekt av samarbeidet.

4. Bli bedre rustet for bærekraftsrapportering

CARE tilbyr flere gode verktøy og rapporter som gir dere innsikt om jenters og kvinners situasjon globalt, samt råd til hvordan vi sammen kan skape en mer likestilt og bærekraftig verden. Vi jobber tett med våre partnere for å skape engasjement om likestilling nasjonalt og internasjonalt.

5. Bli en del av et relevant nettverk

Vi tror på raus deling av erfaring og kunnskap. Vi kan lære av hverandre og er opptatt av å skape felles arenaer på tvers av bransjer. Eksempler på dette er CARE Talks og CARE Dialogue. Vi kan bidra til å skape synlighet på andre arrangementer, som for eksempel Arendalsuka.

La oss skape varig endring sammen

CARE kjemper for fattige kvinners rettigheter og for at alle skal leve verdige liv. Først når vi jobber med dette i fellesskap kan vi skape varig endring.

Næringslivet har store muligheter til å sette likestilling på agendaen i egen bedrift, bransje og verdikjede.

Et langsiktig samarbeid gir et godt utgangspunkt for at vi kan nå våre felles mål.

Artikkelbilde

Les om noen av våre næringslivspartnere

Ønsker du å bli en næringslivspartner?

Fyll ut skjema, så tar vi kontakt med deg.

Takk, meldingen din er sendt!

Vi vil komme tilbake til deg veldig snart.