Du kan gi livreddende hjelp til COVID-ofre i India

Kritiske døgn for befolkningen i India! Flere hundretusen smittes hver dag av korona, og folk dør mens de venter på en seng på de overfylte sykehusene.

Tusen takk for ditt bidrag!

Indias covid-respons på randen av kollaps

Indias andre koronabølge har fått enormt dødelige konsekvenser. CARE hjelper til med oksygen, personell og flere senger. Du kan bidra.
Daglig er det over 300 000 nye registrerte smittetilfeller, og mørketallene er trolig høye. Kapasiteten på sykehusene er sprengt og mange mennesker får verken hjelp eller livsnødvendig oksygen.

CARE er spesielt bekymret for jenter og kvinner som ofte er de siste i familien til å bli prioritert og som vi har sett rammes hardest i denne pandemien.

Din hjelp er avgjørende

Du kan hjelpe ved å sende SMS: CARE til 2468 (250 kroner) eller Vipps til 2468 (valgfritt beløp).

Tusen takk for din viktige støtte!

CARE er tilstede i noen av de hardest rammede områdene i India. Vi arbeider for å få på plass provisoriske sykehus, flere senger, helsearbeidere og oksygenflasker.

I Bihar, en av Indias fattigste og overbefolkede områder, er mer enn 2 millioner mennesker blitt smittet av korona siste to ukene og dødstallene stiger dramatisk for hver dag.

Hjelp India slik at vi unngår en katastrofal menneskelig tragedie. Støtt oss slik at vi kan få ut livsnødvendige helsetjenester, flere helsearbeidere, flere senger, oksygenflasker og annet i denne prekære situasjonen.