Artikkelbilde

Du kan gjøre en forskjell for vanskeligstilte i India

Flere hundretusen smittes hver dag av korona i India, og mange døende pasienter får ikke hjelp. Under slike kriser er det kvinner og fattige som rammes hardest. Du kan bidra!

Kjemp for koronaofre i India

– Den andre koronabølgen raser gjennom India med ødeleggende kraft som fører til en stor økning i både smittetilfeller og døde, forteller landsjef i CARE India, Manoj Gopalakrishna.

CARE har jobbet med helseprosjekter i India i mange år, og vet dessverre alt for godt at kvinner ofte søker helsehjelp for sent.

Manglende likestilling er en stor utfordring i landet og CARE frykter nå at kvinner skal bli nedprioritert til den begrensede hjelpen som finnes.


CARE er i de hardest rammede områdene i India og setter opp sykehus, deler ut oksygen, bidrar med helsepersonell og vaksinering.

Ditt og andres bidrag sørger for livsnødvendig hjelp.
En kvinne ligger i en sykehusseng i en idrettshall. Rundt står helsepersonell i smittevernsutstyr
CARE tar nå i bruk hoteller, konferansesenter og idrettshaller og setter opp midlertidige sykehus. Her får en kvinne hjelp på det første sykehuset som ble satt opp. FOTO: Srinivas Panicker/CARE
CARE er helt avhengig av månedlige støttespillere for å kunne være på plass når en krise skjer.

I tillegg arbeider vi for likestilling og bekjempelse av fattigdom. Som CARE-venn bidrar du med en fast månedlig sum til dette arbeidet. Takk for din støtte!