Mensensimulatoren er klar, er du?

Advarsel: Å prøve mensensimulatoren kan føre til større forståelse for kvinner, du kan få mer empati og kommer til å jobbe for et mer inkluderende samfunn og arbeidsplass. ​

4 av 10 norske kvinner med mensen har så kraftige menssmerter at de sliter med å fungere i hverdagen. Kom og test selv hvordan det kan kjennes ut.

Møt oss på Egertorget i Oslo tirsdag 28.mai mellom kl 11.00 og 16.00.

CARE jobber for å bidra til mer kunnskap, åpenhet, tilrettelegging og forskning på mensen. Hvert år gjennomfører vi en undersøkelse blant det norske folk om mensen.

I år er tema for undersøkelsen syklus: mensen er mer enn de dagene du blør. I undersøkelsen har vi blant annet sett på hvordan kvinners syklus påvirker arbeidslivet. Undersøkelsen vil deles i CAREs kanaler etter den internasjonale mensdagen 28. mai.

På mensendagen i fjor var det mange som prøvde vår mensensimulator

Bli en mer inkluderende arbeidsplass

Ønsker din arbeidsplass å lære mer om hvordan dere kan tilrettelegge bedre for kvinner med menstruasjonssyklus og dermed prestere bedre?

CARE jobber for jenters og kvinners rettigheter og muligheter internasjonalt. Sammen med norsk næringsliv jobber vi for likestilling. Vi tilbyr workshops om likestilling internt og i verdikjeden, foredrag og deltakelse på arrangementer, utleie av mensensimulatoren og mye mer. Vi tilrettelegger våre samarbeid etter våre partneres ønske og behov, da det er viktig at deres strategi gjenspeiles i felles aktiviteter.

Ta kontakt med Ingrid Fuglår for mer informasjon.

Mail: ingrid.fuglar@care.no

Telefon: 468 34 469

Nysgjerrig på hvordan mensensmerter påvirker kvinners hverdag? Les fjorårets undersøkelse her.

Har din bedrift ikke mulighet til å komme på selve dagen, men ønsker å teste mensensimulatoren? Ta kontakt, så kan vi komme til din arbeidsplass!