Ledige stillinger i CARE Norge

Ønsker du å jobbe for en mer bærekraftig og rettferdig verden? Og vil du ha en jobb med mening? Da er CARE Norge stedet for deg.

CARE er en av verdens største humanitære organisasjoner som arbeider med å bekjempe fattigdom i over 100 land. CARE Norge har spesielt ansvar for 10 av disse landene.

CARE kjemper for fattige kvinners rettigheter og for at alle skal leve verdige liv. Vi arbeider for å bekjempe fattigdom gjennom å støtte jenter og kvinners kamp for likestilling, og skape varig endring der samfunnene får hjelp til å hjelpe seg selv. Når kvinner blir hørt, blir samfunnet mer bærekraftig.

Kvinner står sammen med hånden i været. Sterke kvinner. Jobb med mening

I CARE er vi opptatt av mangfold og inkludering. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke på våre ledige stillinger, uavhengig av alder, kjønn og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Vi forventer av alle våre ansatte at de etterlever våre verdier; engasjert, ansvarlig og inkluderende. Vi har nulltoleranse mot alle former for diskriminering og trakassering.

Ledige stillinger

På denne siden vil ledige stillinger utlyses fortløpende. Vi har for tiden ingen ledige stillinger ute, men send oss gjerne en åpen søknad til care@care.no.

Kvinne fra Etiopia som smiler og holder rundt en geit

Følg oss i sosiale medier

Instagram: @carenorge

Facebook: @CareNorge

LinkedIn: @CareNorge

Følg CARE Norge i sosiale medier. Utklipp fra instagram