Sammen hjelper vi flere

Tusen takk for din støtte! Den betyr mye i den vanskelige situasjonen mange i India står i nå. Med din hjelp kan vi nå enda flere med medisinsk hjelp.

– Takket være hjelpen, blant annet fra Norge, kan CARE sette opp midlertidige sykehus. Det første sykehuset, satt opp i en idrettshall, er allerede oppe og går. Denne uka vil det stå klart ytterlige to koronaavdelinger, med til sammen 750 sengeplasser, forteller generalsekretær i CARE, Kaj-Martin Georgsen.

Ditt og andres bidrag sørger for livsnødvendig hjelp.


De neste ukene er det planlagt at vi skal få fem nye sykehus til på plass. Visste du at for 200,- kroner kan du finansiere en sengeplass ved et sykehus i et døgn, eller at for 275,- kroner kan du gi helsepersonell et sett med smittevernsutstyr?
– Din støtte hjelper mennesker i nød. Tusen takk! Generalsekretær i CARE, Kaj-Martin Georgsen

Ditt bidrag betyr mye for at vi skal kunne berge så mange liv som mulig.

Dette gjør CARE

Sammen med indiske myndigheter setter CARE opp midlertidige sykehus der folk som er smittet av korona kan få hjelp.

Det er stor mangel på utstyr, vi leverer derfor også smittevernsutstyr og annet nødvendig materiell til sykehus i flere byer. I tillegg jobber vi med å få på plass oksygen og respiratorer.

Å få kontroll på smitten er helt nødvendig, derfor jobber CARE sammen med myndighetene med smittesporing og informasjonsarbeid, og vi bidrar til vaksineutrullingen.

CAREs ansatte på bakken kjemper en iherdig kamp for å få ned smittetallene og hjelpe de som er syke.
Mennesker ikledd smittevernutstyr i en idrettshall med mange syjehussenger.
CARE kunne raskt bidra med hjelp i covidkrisen i India. Det første covid-sykehuset CARE var med på å sette opp er i en idrettshall og har plass til 100 pasienter. FOTO: Srinivas Panicker/CARE
– I denne globale dugnaden står vi sammen om å bekjempe smitte og hjelpe pandemiens ofre. Ingen av oss er trygge før alle er trygge. Vi takker for at du har valgt å bidra i dugnaden og støttet opp om hjelpen til India, sier generalsekretær i CARE, Kaj-Martin Georgsen.

Vil du vite mer?

Hold deg oppdatert på arbeidet vårt på Facebook og Instagram eller meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Ønsker du skattefradrag for din gave?

Du kan få skattefradrag for din gave ved å registrere fødselsnummeret ditt her.

Bli fast giver og hjelp oss å forebygge kriser

CARE er helt avhengig av månedlige støttespillere for å kunne være på plass når en krise skjer. I tillegg arbeider vi for likestilling og bekjempelse av fattigdom. Som CARE-venn bidrar du med en fast månedlig sum til dette arbeidet.

Bli CARE-venn i dag!