Artikkelbilde

Med din hjelp kan flere gravide kvinner overleve og bli mødre til sine barn

For mange kvinner dør under fødsel. Slik kan vi ikke ha det. Du kan gjøre en forskjell for gravide kvinner. Bli fastgiver nå 💛

De venter barn og risikerer livet - du kan hjelpe dem

Med din hjelp kan kvinner få tilgang til sykehus og motta medisinsk oppfølging.
For hundretusenvis av kvinner er det dødelig å vente barn. CARE jobber hver dag for utsatte gravide kvinner - og nå trenger vi deg med på laget.

Du kan hjelpe til med å hindre mødredødsfall. Med ditt bidrag kan kvinner få føde på sykehus, motta medisinsk oppfølging, medisiner og viktig informasjon. Hvert månedlige bidrag fra deg gir en ny kvinne muligheten til å se barnet sitt vokse opp 💛

Når du gir til CARE, kan du være trygg på at pengene kommer dit de skal. 92 prosent av CARE sine inntekter går direkte til våre prosjekter og programmer. Les mer om hva pengene går til her.
Artikkelbilde
Fatima Abba Bukar fra Nigeria er 25 år og på flukt fra Boko Haram. Nå mottar hun hjelp fra et helsesenter i regi av CARE. Støtt CARE sitt arbeid for gravide kvinner. (Foto: John Estey)
Hva dør gravide kvinner av? 75% dør av av blodtap, infeksjoner, høyt blodtrykk under fødsel og farlige aborter.

Hva er løsningen?
De fleste dødsfall kan unngås med enkle grep. Bare det å gi kvinner tilgang til helsearbeidere og enkel medisinsk oppfølging kan gjøre den store forskjellen.

Hvordan jobber CARE?
CARE bygger sykehus, utdanner helsearbeidere og sprer informasjon om mødrehelse i verdens fattigste land. Mødredødeligheten er høyest blant jenter under 15 år. Derfor jobber vi for å hindre barneekteskap og utnyttelse av unge jenter.

For å få til dette trenger vi din hjelp. Bli med og kjemp for kvinner som trenger oss 💛